Kvaliteta

Certificirani partner u Vašim projektima

Kvaliteta je, uz druge naše prednosti, jedan od ključnih činilaca našeg poslovanja.

Naši završeni i isporučeni projekti i usluge su visoko zahtjevne kvalitete i najbolji su dokaz da ih radimo na visokoj razini kvalitete, cijene i ugovorenih rokova. U svim projektima u potpunosti primjenjujemo zakonsku i drugu prateću regulativu koja se odnosi na naše poslove i usluge, zaštitu na radu i zaštitu okoliša. Stalnom brigom za podizanje kvalitete želimo osigurati naš daljnji stabilan rast i tržišnu konkuretntnost, unapređivati sve poslovne parametre i radne karakteristike naših usluga i osigurati potpuno zadovoljstvo i povjerenje naših klijenata.

Mi želimo kod naših poslovnih partnera ostati poznati po kvaliteti. Mi želimo stalno podizati trenutne razine poslovnih procesa, usluga i proizvoda. Mi želimo uvijek biti korak više i od očekivanja naših poslovnih partnera i uvijek iznad ponude naše tržišne konkurencije. Gemini global ponosni je nositelj certifikata SCC, ISO 9001, EN ISO 3834-2 koji daje garanciju našem radu.  Kao partneri participirali smo u realizaciji više od 30 projekata diljem svijeta te konstantnim unaprijeđenjem u mogućnosti smo pružiti kvalitetniju uslugu svojim klijentima.

Partneri

 
Ina
Letina
Tehnomehanika
Cimolai
STSI
KT
Prima biro
Fero kotao
Viktor lenac
Monting logo
Bimont
VIK
HEP
 

Projekti

S ponosom možemo reći da su 40+ uspješnih projekata iza nas te da smo kroz kroz naše djelovanje uspjeli dati znatan doprinos industriji za koji vjerujemo da je prepoznat.

Projekata

  • VODOVOD VOJSKOVO 2020
    Predmontaža i montaža
  • INA RNR PPS PROJEKT 2020/2021
    Montaža, AKZ, izolacija
  • INA RNR REMONT BAKLJE 2021
    Montaža, zavarivanje, visinski radovi